Vieti impletite. TUNSOAREA Bravecut.

Vieti impletite. TUNSOAREA Bravecut.

2 minute

EU am avut mai mereu parul lung.

ELE au avut parul de toate lungimile, iar tunsorile au fost diferite. Acum nu mai au par deloc.

ELE sunt femeile si fetele bolnave de cancer carora Fundatia Renasterea le va pune zambet pe buze. Cum? Oferindu-le o peruca din par natural. Parul meu, al multor alte femei si chiar si al tau, daca vrei sa donezi.

bravecut hair wellness

Mi-am donat parul si sunt fericita sa stiu ca o femeie bolnava de cancer se va simti mai bine. A fost incredibila senzatia cand mi-am tinut coada impletita in mana, stiind ca acolo este realmente parte din mine. Mai exact, 22 cm si 4 ani de rabdare.

Doamne, daca simti o asemenea emotie si bucurie cand iti donezi parul, nici nu pot sa cuprind cu mintea cat de coplesit poti fi atunci cand donezi sange, organe, maduva.

bravecut raluca cristeaOamenii frumosi care mi-au vorbit despre proiect si m-au incurajat sa tund sunt Oana Zidaru si Liza de la Hair Wellness. Cochetam cu ideea de a fi tunsa bob din nou, insa nu mai aveam curajul. Pana cand Oana s-a implicat in Campania “Vieti Impletite” a Fundatiei Renasterea si a ales Bravecut. Adica aceasta tunsoare curajoasa in care tai cat se poate de mult din parul tau pentru a face o bucurie femeilor bolnave de cancer. Cat despre mine, campania “Vieti Impletite” a fost o mare multumire si cea mai mare motivatie sa ma tund din nou, invingand teama unei schimbari.

Daca ai parul lung si vrei sa il tunzi, fa o fapta buna! Intra pe pagina facebook Fundatia Renasterea si afla care sunt saloanele implicate in aceasta campanie. Spalatul, tunsul si coafatul simplu sunt gratuite, iar donatia se poate realiza doar daca tai parul cel putin 15 centimetri.

Mi-ar placea tare, tare mult sa aflu ca macar o persoana din cele care citesc postarea aceasta isi va face o programare pentru Bravecut si va dona!

EdeBine sa donezi. EdeBine sa fii OM pentru oamenii din jurul tau.

Cu drag,
E. R.

P. S.  Va astept cu idei, sfaturi, discutii si voie buna pe Facebook EdeBine.ro, pe Instagram Edebine, dar si pe YouTube Elena Raluca (Edebine.ro)