PeakPath Gym – O altfel de afacere de familie, in Mizil

PeakPath Gym – O altfel de afacere de familie, in Mizil

4 minute

PeakPath Gym este o noua afacere de familie, in orasul meu natal Mizil. O sala de sport pornita din perseverenta, pasiune pentru sport si dorinta de a da ceva inapoi comunitatii locale.

Cine sunt oamenii din spatele PeakPath Gym?

Ii cunosc pe Alina si Cristi de aprox 10 ani si imi sunt foarte dragi. Pentru mine ei chiar sunt un exemplu de oameni frumosi – perseverenti, muncitori, sportivi, mari iubitori de animale (totul impreuna cu Andrei, baiatul lor).

Imi amintesc cum, in urma cu cativa ani, au inceput sa alerge la marginea orasului pe drumul dintre Mizil si Gura Vadului. Treceam uneori cu masina pe langa ei si ma intrebam de ce, pentru ce, oare ce urmeaza. Ei bine, ei chiar aveau o super ambitie, asa ca au urmat alergari pe trasee montane si competitii din ce in ce mai grele.

Ca dovada a pasiunii si ambitiei ce pot fi cultivate in oricine alege sportul, Cristi si Alina au agatat trofeele si medaliile de participare la competitii chiar la intrarea in noua sala de sport, aflata in centrul orasului Mizil – PeakPath Gym.

PeakPath a fost mai intai doar un gand pe care abia au avut curajul sa-l discute. Au urmat multe eforturi financiare, ganduri, calcule, inevitabilul mix de temeri si entuziasm specifice initierii unui mic business pe cont propriu. Dar iata-i aici si sunt foarte bucuroasa pentru ei!

Nu intamplator au ales acest nume pentru sala lor de sport. PeakPath inseamna “calea catre varf” si a fost ales cu gandul la alergarea montana si la sentimentele pe care le ai cand faci sport: alergi pe o carare plina cu obstacole, faci tot posibilul sa le depasesti, crezi ca nu mai poti dar mai poti putin, ajungi sa te bucuri de rezultat si iti dai seama ca nu te mai poti opri. Ti-a intrat in sange si vrei sa continui.

Nu doar o sala de sport, ci grija pentru oameni

Nu spun asta pentru ca imi sunt prieteni, ci pentru ca i-am vazut cu cata dorinta vorbesc despre tot ce ar vrea sa faca cu acest spatiu. Clase pentru categoria 50+ si ale ei probleme specifice de greutate / mobilitate, clase pentru copii, clase de aerobic si tae-bo pentru un public mai larg, fitness, nutritie. Au investit mult in aparatura si dotari. Au chemat super antrenori cu experienta in spate – Adrian Vlasceanu si Ioana Daniela. Au cooptat si un nutritionist & lifestyle coach – Geanina Sanpetru.

Merita ca mizilenii, ba chiar si localnicii din imprejurimi, sa vina macar pentru o prima sedinta de initiere si cunoastere, ca sa vada ce anume li se potriveste si cum isi pot imbunatati sanatatea. Cristi si Alina sunt mereu acolo, gata sa ofere consiliere si solutii pentru toti cei interesati.

La PeakPath gasiti si un coltisor cu carti pentru dezvoltare personala, iar daca sunteti in cautarea unui patruped, Alina si Cristi va pot ajuta chiar si cu asta! Atat cat le mai permite timpul, Familia Petria adaposteste in casa lor pisicute (uneori si catei) abandonate sau lovite, le deparaziteaza si le pun pe picioare, apoi le cauta un stapan iubitor.

Preturi, oferte si promotii PeakPath Gym

Stim cu totii ca preturile pot suferi modificari, asa ca cel mai bine este sa sunati sau sa mergeti direct la sala si sa vorbiti cu Alina sau Cristi. Ii gasiti la telefon 0734/981.006, pe email peakpathgym@gmail.com sau in locatia fizica din Mizil, Str. Unirii, Nr.3 (pentru mizileni, la etajul fostului magazin Ciupita, vis a vis de primaria noua).

oferta preturi peak path gym mizilVa las, totusi, o poza cu lista de preturi asa cum era ea in urma cu 2 saptamani, cand am fost in vizita la ei. Va faceti o idee si va confirma Cristi sau Alina restul.

Exista si un combo de abonament pentru miscare la sala + pachet de nutritie: 1 luna aerobic + pachet nutritie = 300 ron / 1 luna tae-bo + pachet nutritie = 250 ron.

Unde mai pui ca, la orice abonament incheiat pe minimum 1 luna, te bucuri de reduceri la alte mici afaceri locale: Senso Coffee – Prajitoria de cafea > 5 % la orice produs / Beauty Salon Mizil > reduceri la pachetele corporale.

Este safe sa mergi la sala de sport in pandemie?

Nu garantez pentru toate salile de sport pe timp de pandemie, dar pentru aceasta sala de sport da. Pentru ca le-am pus lui Cristi si Alinei intrebari despre asta. Mi-au spus ca sterg toata aparatura la sfarsitul fiecarei zile, folosesc zilnic un nebulizator cu solutii avizate de Ministerul Sanatatii si nu permit accesul la aparate fara prosop si manusi.

Oricum, ei au o fisa mereu la dispozitia clientilor, unde sunt trecute toate igienizarile si dezinfectarile + un regulament de ordine interioara (ce trebuie semnat la fiecare abonament incheiat).

PeakPath Gym este pe Facebook?

Bineinteles. Ce ne facem in zilele noastre fara minimum un cont online? :)) Le dati un add sau follow aici >>> PeakPath Gym.

Nu ezitati sa le scrieti, sa ii sunati sau sa ii vizitati. Chiar sunt prietenosi si dornici sa ajute!

Cat despre mine, va astept cu idei, sfaturi si voie buna si pe Facebook EdeBine.ro, Instagram Edebine, YouTube Elena Raluca (Edebine.ro)

Cu drag,
E. R.